Inconștiența unor acțiuni

de Catalin

Acest articol a fost scris în anul 2013 și l-am preluat aici din alt site personal.

Lipsa respectului pentru persoane sau pentru bunuri este tot mai evidentă în comuna noastră și devine foarte periculoasa.

Eu am identificat mai multe cauze, însă cea mai evidentă cred că este modul în care unii activiști sau susținători de partid înteleg să acționeze sau să-i pună pe alții care de cele mai multe ori sunt copii sau adoleșcenți, să facă rau adversarilor politici, să le rupă afișele electorale.

           

Ar mai fi de comentat aici că la toate alegerile din 2012, cel puțin în satul Priboiu unde eu am fost prezent zilnic, au fost rupte afișele tuturor, mai putin ale PDL-ului…. și aceasta cred că spune totul despre cine acționează astfel. Eu am zeci de fotografii și înregistrări video cu aceste aspecte, dar demonstrația cea mai bună a acestei stări de fapte este că și astăzi 10 Februarie 2012, la două luni de la ultimele alegeri afișele PDL-ului încă există pe unele garduri și pe clădiri… într-o stare jalnică, fiindcă aceștia așa înteleg – să aștepte să le distrugă timpul și să țină comuna cu un aspect de mizerie.

Și…. dacă-i învățăm pe oameni să distrugă, priviți rezultatele:

Din păcate, acestea sunt imagini din comuna noastră și ele ar trebui să ne dea serios de gândit la consecințele acțiunilor noastre!

Am pus în mod special aici câteva fotografii făcute recent pe principala stradă a comunei, DN 71, pe care circulă foarte multă lume străină de localitatea noastră, lume care cu siguranță nu va avea niciodată o vorbă sau o părere bună despre comuna Brănești. Cred că aceste imagini spun totul atât despre educația noastră cât și despre cât de gospodari suntem.

You may also like

Lasa un comentariu

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00