Întrebări

În funcție de cerințele site-ului (necesare pentru atingerea scopului propus) și de tipul de site, realizarea acestuia poate dura de la o săptămână la câteva luni. Contează foarte mult dacă clientul deține și ne livrează conținutul, ori trebuie creat de noi și acesta. Dacă clientul dorește site-ul fără conținut urmând să-l introducă singur, realizarea este rapidă. Un site de prezentare cu 5 - 6 pagini ori un site tip blog pe o platformă ca WordPress, se realizează si în 3 zile dacă este urgent.
Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați și veți primii din partea noastră sfaturi și idei, astfel încât să decideți în cunoștință de cauză. Nu percepem comision pentru consultanță indiferent că veți cumpăra servicii de la noi sau nu (în limita unei singure consultanțe pentru cei care nu cumpără nimic de la noi). Cumpărarea unui serviciu va crea între noi o legătură de durată pe care o vom întreține cu plăcere fără să percepem taxe.... destul taxează guvernul! Ne veți plăti doar serviciile, nu sfaturile.
Realizăm orice fel de site aveți nevoie: de prezentare; blog; portofoliu; anunțuri clasificate; agenție imobiliară; magazin online; portal; media (știri, muzică, video); rețea socială; educative; pentru instituții (primării, școli, agenții, guvernamentale, etc). Realizăm site-uri simple sau cu administrare, construite de la zero ori puse pe platforme tip CMS (WordPress; Joomla; Drupal; PrestaShop, Magento, Mambo, Moodle, Concrete, PHP-Fusion, Impress, OpenCart, Dolphin; ocPortal, bbPress, Elgg, Gallery,etc).
Ne place să credem că lucrăm la prețuri corecte, probabil nu sunt cele mai mici de pe piață, însă nu sunt nici mai mari decât merită munca depusă. De la caz la caz un site costă minim 500 lei, prețul urcând în funcție de complexitatea site-ului până la câteva mii de lei. Pot exista și cazuri care depășesc această sumă, am realizat un site la care s-a lucrat peste un an de zile și bineînțeles că prețul a fost pe măsură. Oferim și posibilitatea închirierii unui site pe o periadă oarecare, ori pentru a proba o afacere.
Deoarece suntem pregătiți să oferim o gamă extinsă de servicii, sprijinul dat clienților noștri este pe măsură. Cât timp site-ul va exista vom remedia imediat orice defect de funcționare ar putea să apară. Până când veți stăpâni bine funcționarea site-ului, mai ales introducerea de noi informații vă stăm la dispoziție cu îndrumări, lecții tip tutorial, etc. Printr-un contract de servicii ne putem ocupa de site-ul dumneavoastră astfel încât să fie mereu actualizat, promovat și completat cu informații.
JoomShaper